Първоначално публикувано от mochko1
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa GTV 1.8 TWIN SPARK малейййй малееее
Collapse
X
-
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеВариатора го сменяй с нов направо с ремонтен комплект не си струва операцията за 5000км.Аз имам петите за зацепване ще ти я зацепим правилно ако искаш като решиш да го сменяш.
Ами като му дойде времето направо тебе ще търся за съдействие или ремонта като цяло ,но май няма да е скоро ,че ми се очертава пак ходене по чужбините и най-вероятно ще е като дойде време за мореAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеАми като му дойде времето направо тебе ще търся за съдействие или ремонта като цяло ,но май няма да е скоро ,че ми се очертава пак ходене по чужбините и най-вероятно ще е като дойде време за мореако имаш проблеми за напред с задното окачване свиркай знам как се прави евтинко а и имам цял заден мост с окачването за резервни части.квот можем ше помагаме
Alfa romeo GTVex
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеНямаш проблем колега хем ще пием по бира на плажаако имаш проблеми за напред с задното окачване свиркай знам как се прави евтинко а и имам цял заден мост с окачването за резервни части.квот можем ше помагаме
П.П. то с тая магистрала ако още два пъти дойда до Варна и ще ми се наложи ново задно окачване с бонус изправяне на джанти
(по магистралата има огромни кратери и нерваности ,ако някой има път по нея да внимава мнооогооо)
Last edited by mochko1; d.m.y г., 16:03.Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Comment
-
Аз пък карам основно по нея това ми основен маршрут понеже живея на 50км от варна и работа ми е свързана все с пътуване до варна и наистина цялата магистрала е вълнообразна и подскача пък сега с тези червени пружини ще остана без бъбреци.
п.п.но запазвам и оригиналните за всеки случай.при положение че остана без пломби
А сега като се постопли времето аз ще организирам една срещичка на GTV /SPIDER в варна заповядай аз имам около 5 коли сигурни.все познати тука от нашия район.ще ги раздвижим в колона по плажната алея.и после на по бира.Alfa romeo GTVex
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеАз пък карам основно по нея това ми основен маршрут понеже живея на 50км от варна и работа ми е свързана все с пътуване до варна и наистина цялата магистрала е вълнообразна и подскача пък сега с тези червени пружини ще остана без бъбреци.
п.п.но запазвам и оригиналните за всеки случай.при положение че остана без пломби
А сега като се постопли времето аз ще организирам една срещичка на GTV /SPIDER в варна заповядай аз имам около 5 коли сигурни.все познати тука от нашия район.ще ги раздвижим в колона по плажната алея.и после на по бира.Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеАко не замина преждевременно задължително ще дойда !! Дано да е сухо времето ,че докато стигна до Варна става отвратително мръсна ,пък може и на ОМВ-то на гарата да и одаря една мивкаAlfa romeo GTVex
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Охх дано да съм в България ,въобще не ми се тръгва и да си оставям колицата ,ама скапана работа к'во да се прави нямам избор.Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеОхх дано да съм в България ,въобще не ми се тръгва и да си оставям колицата ,ама скапана работа к'во да се прави нямам избор.Alfa romeo GTVex
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Малейй темата отиде ,ама тя и без тва си е старичка
Юли месец е отпускарски в Норвегия и всичко живо изчезва от там и се спира работа ,та поне един цял месец ще обикалям черноморието ,че може и повече ,щото мисля това да ми е последното ходене по гурбет ,но ,как беше ,незнайни са пътищата господни.
С малко повече късмет ще съм на срещата и то с некоя хубава бордова 17-ка
П.П. свободен ли ,направо ми писна да седя ,ужассAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеМалейй темата отиде ,ама тя и без тва си е старичка
Юли месец е отпускарски в Норвегия и всичко живо изчезва от там и се спира работа ,та поне един цял месец ще обикалям черноморието ,че може и повече ,щото мисля това да ми е последното ходене по гурбет ,но ,как беше ,незнайни са пътищата господни.
С малко повече късмет ще съм на срещата и то с некоя хубава бордова 17-ка
П.П. свободен ли ,направо ми писна да седя ,ужасс
А то и стоиш не е работа де ........!?Alfa romeo GTVex
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Абе така си е ама като работех тука пак изкарвах хубави кинти (във Варна) ,но нищичко не ми оставаше ,щото живот майкооо не мога да се спра ,а като отида там хем изкарвам повече хем си седя на задника ,кротувам и спестявам. Тааа мисълта ми беше ,че ми трябват още малко парички и ще си заживея тука както преди само ,че без да работя или поне няма да робувам на никойтова ми е целта и стане ли идеята която съм замисли повече и на почивка няма да ида в чужбина
Оффф големи разкаяния ,голяма работа хахаAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Comment
Comment